søndag, desember 31, 2006

I'm Back...

in blogging business:-)

Har ikke vært her inne siden i sommer men nå skal jeg prøve å skrive om mindre viktige hendelser i livet til Nellyvill'an!



Juleferiringen er snart over, jeg vet da jammen om jeg synes det er greit å skal komme inn i daglige spiserutiner igjen eller om det er rett og slett trist! Sånn er det når man er alt for glad i god mat... Julen har vært veldig avlappende, dagene har bestått av mat, tur med hunder, mat, skogtur, mat, fjelltur, og innimellom et glass rødvin eller to! Har også hatt litt besøk av gode venner, her er et stemningsbilde fra julebadet når Kennel Statesman var på en aldri så liten visitt...



Vi har vært på hytta en tur i natt, har oppdatert siden med bilder - helt utrolig med fjelltur i slutten av året og ikke snø!! Vi sitter nå og venter på de store smellene, det er maaange år siden det har vært feiring på nyttårsaften... vi må være hos hundene - har ingen som reagerer men man vet jammen aldri - som regel blir de mer pysete med årene da! Vi er veldig skånet for raketter her vi bor, ikke et smell i mellomjula og i dag har det vært 2 raketter utenfor!




Vi vil ønske alle et Godt Nyttår lykke til i 2007

Ingen kommentarer: