mandag, mai 30, 2011

Trondheim Hundefestival

Da er Trondheim Hundefestival over for i år, fjoråret sitter ennå friskt i minne da Dorthe ble BIS og 2 Festivalvinner! Og Nellyvill ble Best In Show begge dager! Og jammen kan jeg ikke klage ;o)) Mor sin lille Anna Loiiis ble beste tispe med CERT og BIR... begge dager!! og på lørdag ble hun BIG 3 i en stor gruppe 2!
Bir /bim lørdag med dommer Stefan Sinko, SLO... 
Bim: NO SE UCH Tiviniro´s Mister Martin Martell og Bir: Nellyvill´s Gosh I´m Hot "Anna" 
og søndag samme bir og bim med dommer Arne Foss, NO

Oliver CERT og 2 beste hanne begge dager!

Compiz og mor venter på tur...

 EXC 1AKK med CK lørdag og VG på søndag


 Det er ikke normalen at jeg legger ut kritikker men i dag vil jeg dele både Anna sin og Oppdretterkritikken ... det er som lyrikk;)

Anna: en tispe med WOW faktor! kraftfull og feminin på samme tid, utmerket balanse og harmoni, velformet skalle, mildt fint uttrykk, korr.bitt, bra hals, god kropp benstamme, bra poter, sterk overlinje, fantastiske sidebevegelser, ennå en tanke løs fram, ikke i topp pels men det er ingenting å skjule, herlig temp. meget velvist, en tispe jeg ville vært stolt over å eie...

 Anna i farta
 Anna
 Enja søster til Dropse... sparsommelig stilt med med gode resultat når hun er i ringen... EXC 1AKK CK 3 BTK med res.cert
Dropsungen måtte se seg slått av "lillesøster" begge dager... hun skulle egentlig vært hjemme å snart føde - sånn helt egentlig ;o)

 Oppdretterklasse med fra v.: Anna, Enja, Dropse og Oliver... og kritikken lyder som følger:

"2 kombinasjoner, en meget imponerende gruppe, som oppdretter kan være stolt av. Typeriktige Bernere, fine siluetter, fantastiske sidebevegelser. Utmerket temperament. Tydeligvis går det an å kombinere sunnhet og rasetype også på denne rasen"

 Gine vant barn og hund med Dropse...


Ellers så går livet sin vante gang her hjemme... vi har besøk av Litja, vår fôrvert hund fra siste kullet! har vært her 1 uke og blir ennå noen dager... hun og Anna er som erterris!! Det blir nok kjedelige dager igjen når Litja blir alenehund. Snakk om uproblematisk valp... bare snill og god!
Avlutter med den fantastiske flotte buketten roser jeg fikk av Compiz og mamma Grete som takk for klippen... hva skulle man gjort uten valpekjøpere? (",)




Ingen kommentarer: