lørdag, april 07, 2012

enda mere påske ☼

Her er våre påskeegg i år - kan ikke erindre å ha hatt så deilig innhold før? Valpene er passert 3 uker, flyttet på kjøkkenet og fått større plass;) De har ennå ikke gitt uttrykk for at de vil ut å "løpe" fritt ennå - men det blir nok en av de nærmeste dagene... de logrer når vi prater og vil veldig gjerne ha kos! De er introdusert til vanlig mat, både geitemelk, fôr og vom går ned på høykant - de spiser til de ligger å stønner og sovner presis der de sitter!

Gull gutt

Blå gutt

Rød gutt

Rosa jente

Sølv jente

Lilla jente 

Tid for mat...

Før fronten ble fjernet - Sushi vil veldig gjerne være nær disse små... både hun og Kari blir helt andektige når de står å titter på. Spørs om de er like forsiktig når de kommer ut av bingen sin...




Shit happens...

Lille lilla har et godt sovehjerte... hun har forresten fått seg navn fra sin nye eier - og hun heter HILDA ;o)

Sølv

Gull


Jeg og Thomas er hjemme alene, Gine er på turnsamling i Stockholm og Daniel flakser overalt... gutten er snart 18! Thomas er i siste innspurt dette skoleåret og har masse lekser... sushi hjelper gjerne til!

Ok å gjøre lekser når utsikten er slik vel...

Gine har avskjedsstund med Sushi før avgang Sverige...


Påskeværet er det så som så med gitt... den siste uka har vi fått en halvmeter snø - ihvertfall...men innimellom har vi hatt noen flotte soltimer! 

Sushi gleder seg til snøen forsvinner - hun har så mye ullete valpepels og det får slike følger:














Værberner´n min tar seg flott ut i solskinn






To små turtelduer filosoferer over livet...

Anna






liten, stor, større.... osv!




Ingen kommentarer: