torsdag, juli 05, 2007

Snart huset fullt...

Nå begynner det å nærme seg FERIE!!!!!!!!!!!!!! Hjælpe meg det skal bli godt, et utrolig kjør på jobb for tiden samtidig med ferieavvikling gjør at vi som er igjen må jobbe litt ekstra! Vi er jo borti mange typer sykdommer, skader osv osv.- ingen dag er lik og vi vet aldri hvilke akutt tilfeller vi får inn. På mandag kom det inn en hund som har blitt angrepet av BJØRN!! Stakkaren levde, men med de store skadene han hadde var det ingen annen utvei enn å få slippe! Man hører jo om bjørn rundt Sør-Trøndelag, men å få det så nære er virkelig en tankevekker!

Anja har kommet i løpetid og rundt torsdag neste uke drar jeg nedover til fru Hiselfoss og Ola... De skal imidlertid ned til Tvååker i Sør Sverige på utstilling så det blir å følge med på lasset, kanskje det blir noen Svenskelagde barn:-) Hvordan vi skal fordele hunder er et annet problem, vi skal være feriehjem for Abina fra A-kullet og Grynet. Dvs når Anja kommer har vi ikke mindre enn 9 - NI hunder! Jeg må også ha med Daniel og Gine, barnehagen er stengt i sommer så da er det ingen annen mulighet. Da får vi håpe de to glimter til og ikke krangler hele veien iallefall...

Når vi kommer hjem fra parringstur pakker vi bilen og drar til Ørebro og Gustavsvik Camping. Der var vi i fjor og både Gine og Daniel har krevd at vi returnerer dit! I fjor var det vår første ferie med campingvogn og vi fant fort ut at vi ikke var så hardbarkede campere... visste ikke helt hva jeg skulle ha med av utstyr, jeg har jo tross alt vært en ihugga NON camper(",) I år vet vi bedre og har snart ikke plass i bila til annet enn utstyr... I år skal vi også frelse Statesman klanen, de er bare på desperat jakt etter campingvogn først!


En varm sommerhilsen fra Hilde som har bare noen dager igjen til ferie og gleder seg villt

Ingen kommentarer: