lørdag, april 18, 2009

Jaggu e itj det snart ny uke igjen!

Har ikke hatt tid, eller dvs prioritert å sette av tid til å oppdatere bloggen etter påska! Det har gått i ett! Lange kvelder på jobb har ført til at frøken Holst har vært någet sliten (",) Vi kom hjem fra påskeferie til ren og skjær vår - og dere kan jo se vårstemningen til unge lovende Holst Leknes *knis* Fremdragende "bilmodell" skal tidlig krøkes...
Påska-09 har innbrakt mange minner... vi har vært innom påskefjell med 2 meter snø, skigåing og lammelår (med masse hvitløk og annet stæsj...og rødvin mmmm....) en snartvisitt innom sjølivet som innebærer null snø og krabbeleiting i fjæra til renspikka sexreise til Østfold! Bella var innmari grei og kom i løpetid slik at parring falt på fridagene i påska! Genialt... Vi kosa oss masse til Fruen Solberg og jaggu fant vi ikke rødvinen og maten der også(".) 3 fine parringer ble det og da er det bare å vente på tegn på små Berner bebiser! Når vi er i Østfold er det bannlyst å ikke innom Nordby senteret i Sverige... se for dere matglade Holst i kjøtt/ost/fiske avdelingen!!! Jeg går å roper til Thomas... sjå hær da! enn hær da... hærregud Thomas SJÅ HER da!! Thomas ser for seg bobilen på over 7meter med kjøletilhenger bak fylt med de de deiligste kjøttstykker!!Gid jeg bodde nærmere, eller ved nærmere ettertanke... kanskje det er like bra!?!

Vi må også alltid innom Thomas sin "gamle" kompis Magne i Halden. Natta over i gården og kl.07.15 var i farta til Fredriksten Festning for å gå morrastur med hundene... Thomas har masse glupe ideer når vi er på tur! Men jeg er jo glad for det når vi først kommer til destinasjonen da - der var jo så fint der! Og selfølgelig var det jo ideelt å ta bilder av hundene.

Det ligger masse bilder på hjemmesiden vår fra påska. Som sagt når vi kom hjem var det vår... masse snø hadde smeltet - men ennå så har vi snø i marka og deilig er det når vi kommer hjem med hundene... ren og pen! Blir vel andre boller snart!

Noen bilder fra morrasturen i dag... Ella (b-kullet) har tilbragt helga sammen oss så det er en real flokk å ha med seg!


Uka som kommer blir brukt til utstillingsforberedelser, til helga er det Sunndalsøra. Det er en utrolig deilig helg, som regel strålende vær og våren har kommet så langt i forhold til Tr.heim... hvitveisen bugner og trærne er grønn! De siste årene har det gått flere snøras fra de enorme fjellene som omringer oss...

Ingen kommentarer: