søndag, januar 17, 2010

På besøk til H-kullet

Da var det endelig tid til å ta med kamera og dra til Ella og hennes valper! Vi har vært så opptatt med levering av G-kullet men nå ble det endelig tid… Og for en hærlig gjeng! Utrolig vakre alle 4, men fantastiske hoder, lavstilte og velvinklede – og nydelige typer! Kjempespennende framover blir det… De spiser godt av både Ella og oppbløtt valpefôr, og Ella steller godt med dem! De begynner nå å kreve litt mere plass og har blitt utbryterkonger:-) Her er et lite utvalg bilder, for å se oppstilt bilde av hver enkelt valp – se på min hjemmeside: http://www.kennel-nellyvill.com – og gå på h-kullet!

baltazar-hode

baltazar-hode2

ginekos

hann1-kaspar-hode

kosemose

hoythengerde

hoythengerde2

gine-kos

Gudrun og Mona har reist til Letohallen på utstilling i helga og de hadde med seg Boris (hann3). Han ble overlevert til en lykkelig ny eier:

Boris og Jan Gunnar 184  

På lørdag ble Fredrik bim. Bir ble  Frekk og Freidig av Hiselfoss.

Letohallen-16.01.2010-059

Her telles det hvite hår på halen!!!

Letohallen-16.01.2010-050

Letohallen-16.01.2010-030

Letohallen-16.01.2010-021

I skrivende stund er ikke utstillingen på søndag ferdig, men Fredrik ble også i dag  bim, slått av bir hunden Von-Pedersens Ayla Princess læsø. Bilde har jeg ikke fått ennå. Eros vant sin klasse med Ck men takk for i dag i BHK! Oliver er her hos oss mens Mona er på utstilling og han og Anna har virkelig rocka kåken i helga! Til og med om natta har de hærjet! Skal bli stilt når han reiser… I går kveld og i dag blåser det stiv kuling rundt hushjørnene så valpene har ikke vært ut! De voksne synes det er deilig å ligge i snøstorm men jeg er litt skeptisk til hva som kan komme flygende gjennom luften – overbeskyttende mor?!?

Ingen kommentarer: