onsdag, mars 24, 2010

En liten svipptur til Harstad

Torsdag i forrige ukesatte vi snuten nordover mot Norsk Kennel Klubbs Internationale utstilling i Harstad. På forhånd hadde det vært et helvettes  litt ruskevær og vi sjekket ut litt alternative måter å komme oss oppover. Hurtigruta ble uaktuelt da de ikke fraktet bobil. Vi kunne da bruke Vito’n – ta hurtigruta oppover og kjøre hjem, men jeg kan ikke sitte rett i ryggen hele veien, så da måtte det bli nattog hjem for meg …neei – dette ble litt for mye styr – vi har da vel vært ut en vinterdag før! 17 timers kjøretid oppover gikk som en lek ;o) Vi var kjempeheldig med været, føret varierte mellom godt vinterføre til is… Over Saltfjellet så vi livets harde realitet – et dødt reinsdyr som en stor ørn forsynte seg godt av.

Flott natur på veien oppovernatu4

natur

Masse rein over Saltfjelletrein


rein2

saltfjellet

Rudolf som ikke klarte den harde vinterenrein-som-ikke-klarte-vinter

Til denne karens store fornøyelse…orn3

orn2

orn

Kom fram til Harstad i rimelig fin tid på fredag kveld så vi fikk tid til en intens maktkamp om heder og ære. Vibeke og Thomas spilte mikrobordtennis, begge er meget dårlige tapere og jeg måtte trå til som overdommer!! Jeg var innleid kokk og på menyen sto det Nellyvill’s scampi/blåskjellsuppe med champagne, øl, vin og bacardi apple som drikke! Stor kosefaktor…smile_party

kamp

Overdommer… Sjefsdommer… Ja viktig var det iallefall å holde orden på poengene!! Her er stillingen 2-3overdommer

Teletuteletubbie-m-champisbbie teletubbie

 

 

 

 

 

 

thomas

Vibeke skulle til pers på lørdag og det gikk som det måtte gå… BIR, BIM og tilslutt gruppeseier! Der røk den tidlige hjemturen på søndag, men det tar vi glatt med:-) Thomas blinket seg raskt ut en fjelltopp som han besteg på lørdagformiddag… William og Dropse som fikk æren av å være med! Fantastisk flott vær og “surroundings”.  Etter gruppefinalene dro vi inn til byen å spiste mat på Egon sammen venner.

Toppen som Thomas har blinket seg uttoppen

På vei mot måletfjelltur

drops-william-fjelltur

william-drops

William som har hengt opp leppa :o)william

natur2

Søndag skulle Berner’ne i ringen, jeg var tidlig oppe men jeg klarer alltid å få det travelt… hmmm! Men jeg rakk det og fikk en flott dag i ringen… Jonas ble andre beste hannhund med res.cacib bak den Finske Championhannen Riccarron Pink Panter, som også ble Norsk Champion den dagen! William trakk jeg – venter til kroppen min kan trene inn stabil trav på gutten. Dorthe stilte i begynnende bikini men det gikk jo riktig så bra, endte opp som 4.BTK… Tilslutt Dropsungen som tok en reprise på NKK Bø – beste tispe, cert, cacib og BIM!  Dette var hennes 7. Cert og 2 cacib på 2 mulige og jenta er bare 19 mnd.

Jonas jonas

Dorthedorthe

Bir/Bimbir-bim_harstad-2010

Nellyvill’s Head Over Heels “Balder” som har gjort nordlening av seg kom på besøk, litt forundret over alt styret inn i det utrolig trange hallen med det gikk over så og si med engang! Hallen ja… det var jo et kapittel for seg selv – man kan vel si uten å ta i at det var en av de minste hallen jeg har vært i og med 50 parkeringsplasser på en NKK utstilling så sier det seg selv. Folk hadde gått  kilometervis med full oppakking i bare oppoverbakker! Det var da godt det ikke var meg kan du si… ho ho ho – mulig noen hadde fått hørt kjeftemanget mitt da??

balder

Hjemturen gikk på 15 timer, Thomas satt i stram giv akt og kjørte nonstop Harstad – Tr.heim… eller det er feil – vi hadde 10 min. lufting av hunder i Mo i Rana. Vi hadde “blindpassasjer” på hjemturen også… Kathrin (veterinær på Heimdal dyreklinikk) hadde vært sammen Snøfugl å øyelyst på utstillingen og hadde klart det kunststykke å bestille returbillett fra feil flyplass! Flaks at vi ikke hadde startet hjemturen ennå(“,)

Legg merke til nysgjerrigpetra bak gardina…bila

Det er hard å være på tur…campingturist

Det tar noen dager før man er i rett “gjenge” igjen etter en slik kjøretur men tror det begynner å hjelpe nå i dag… startet dagen med påskefrokost på skolen til Gine og skal i kveld på kurs gjennom jobb – tema er Fysioterapi/rehabilitering, spennende saker!

Ha en givandes flott dag dere også:-)

2 kommentarer:

Stine sa...

Gærninger...
Men det høres ut som om det var vel verdt turen!

Quila o Ronja sa...

Hej
Underbara bilder, (som vanligt)
och fina resultat :-)))

//Susanne