lørdag, mars 03, 2012

Lørda´n

Thomas jobber overtid og Gine er sendt på fjellet med venninder betyr at fruen er overlatt til seg selv i noen timer... dvs. kaffe/pc´en/støvsuger/vaskebøtta/skogtur/tur med valper... i prioritert rekkefølge! har ennå ikke kommet lengre enn kaffe & pc prosjektet:)

Kari og Sushi vokser og trives - på morsmelk!! Dropset har ennå melkebaren fullt tilgjengelig og det nyter de to damene til de fulle:) og det går utover lysten på tørrfôr... orker ikke stresse med det - har ennå ikke hørt om de som ammer resten av livet :o)) På torsdag formiddag hadde de besøk - en valpedate med Knl Winton og en superdeilig springertispe på samme alder... de herja tulling i 3 timer og da var det ikke mye lyd i de resten av dagen:) det ble jammen meg ikke et eneste bilde av de 3 - tror eierne var for opptatt med kaffe og kringle. Men jeg fikk førsteklasses hjelp til fotoshoot av Sushi & Kari...

Sushi først ute: 







Også Kari: 




 Bitte ligger for det meste å ruger... hun er nå 7 uker drektig og er stor! 110 cm måler den stinne buken nå:) hun er gjerne med på skogtur, men går ikke utenfor stien - der går grensen... og hun løfter ikke på en labb hvis Thomas har på seg joggeklær - DET gidder hun ikke!

Dorthe er 3 uker drektig på søndag og har sine gravide tegn - men det tror vi ikke før vi får se det :) neste uke blir spennende!


1 kommentar:

Thomas sa...

Spennende tider :) Super flotta bilder av skjønneste valpene.