lørdag, februar 24, 2007

Ella klargjort for vinterferie!

Be-Bop Alula (Ella) som vokter(?!?...ikke akkurat vakthund:-) Heimdal Dyreklinikk har fått stusset ører og labber hun også. Ella er en elskverdig frøken som elsker alt og alle på klinikken, ligger under bordet på personalrommet og så og si hver gang hun kommer ut derfra går en kaffekopp eller vannglass veggimellom!! Halen går rundt og rundt...


Endelig helg igjen også:-) Gine fyller 5 år på søndag og dagen i dag må brukes til baking! Damen selv har bestillt boller, kringle m.nugatti og vaniljekrem, 2 stk. pavlova, sjokoladekake, "svinerull" og eplepai... puh!
Ukene flyr og på mandag skal Alma være med på jobb å sjekke magen sin! Som sin mor ble hun ganske fort veldig gravid i hode sitt, Alma som alltid har vært husets bøllefrøken er nå den sindigste av alle! Sove, kose og spise er det som gjelder om dagen. Puppene strutter og er rosa og hun er hoven bak. MEN dette hadde forsåvidt Anja også - og hun lurte alle, så man vet aldri! Ang. pupper ja... la merke til når puppene til Alma "pluppa" ut at de to øverste er innoverpupp - bare to hull der:-) kjenner brystvorta langt inne der men tror ikke de kommer ut nei!
I morra er det duket for NKK Bø, ettersom Gine har bursdag må jeg stå over, men Albin, Bella og Aslak er på vei nedover. Lykke til!
Ha en fortryllende helg alle sammen!


Ingen kommentarer: