søndag, september 23, 2007

En opptur...

Etter dager med sorg etter Oona var det i dag duket for lydighetskonkurranse og Buzan skulle debutere i klasse1. Det var en skikkelig opptur å stå ringside og se Anniken og Buzan gjøre en kanonkonkurranse! Med en arbeidsglede alle kan missunne og stor dyktighet sanket de 186p., nr.2 i klassen og opprykk til klasse 2!!

Den siste uka har vi hatt Ella på besøk, en fryd å ha henne - hun og søster Bitte er skikkelig knoll og tott, storkoser seg sammen! Bilde under er fra en av turene, det snødde faktisk!! fra venstre: Nelly, Jonas, Oona, LilleFame (ser ut som en Bulldog i drakten sin) Alma, Bitte og EllaAlle våre hunder er bærplukkere, og nå som bringebær og blåbær er slutt går det i tyttebær - for å si det sånn... å plukke bæsj er som å være på bærtur - det kommer ut like helt som det går inn(",)Jonas vokser så det knaker... 5 mnd og 33 kg. - han er en fantastisk hund som har tatt heeele hjertet mitt. Så sindig og rolig... Alma og jeg krangler om varte han opp(",) hun er fremdeles rørende opptatt av han og det er ikke lenge siden hun snudde og gikk hjem fra tur fordi Jonas ikke var med - løp inn å rundsleika han. Leker han og Bitte litt for voldsomt går hun mellom og avslutter leken! Bestemor Nelly er også veldig oppofrende så det mangler faktisk ikke på kjærlighet til den karen - ikke sant Thomas?? (",)

Bitte, Ella, Alma, Jonas og Nelly på en av turene i oppholdsvær og faktisk et snev av solglimt! Gurimalla vi har hatt forferdelig vær det siste - hundene råtner snart! Jeg har investert i hundebadekar og du verden for en lettelse... å bade 6 hunder i dusj kabinettet ca hver 14.dag tar på ryggen kan du si! Nå går det som en lek... Her er det Ella som prøvekjører karet!

Ingen kommentarer: