tirsdag, mai 19, 2009

17.Mai til fjells...

Jeg har ALDRI vært spesielt "fan" av 17.mai - har alltid synes dagen har bare vært stress og mas - hater lange køer og damer med albuer som de dytter seg vei med!! Daniel ble født med akkurat samme genfeil (".) Det har vært snørr og tårer oppover årene når han var pålagt å gå i tog... etter toget har det vært strake veien til skogs! Gine derimot liker slikt, hun har arvet Thomas der, han synes dagen er helt ålreit! I år fikk Gine bestemme dagen, skulle vi gå i tog eller skulle vi pakke bobilen og dra til Budalen (et paradis på jord for den som ikke vet det) Det var ingen tvil... vi skulle på tur sammen Vibeke, Karl Eddie og Adrian ja!! Bilen ble sirlig pakket med mat av alle slag, utstyr til 17.mai leker (Thomas måtte ha litt tradisjonelt) og vi rullet avgårde tidlig på morran.
Ringvål/Leinstrand i full vårpryd tidlig en 17.mai morran

Vi fant nok engang en flott leirplass og startet selvfølgelig dagen med litt mat... Makaronisalat og varme rundstykker, agregat og komfyr er selvfølgelig med:-) Så var det tid for "fjelltur"... har melkesyre i lårene ennå etter turen - vakker vakker natur med gamle seterhytter, fossefall, bekker og elv i skjønn forening... Når jeg og Vibeke kom ned satt gutta å steika vaffler.. selvfølgelig har vi med vaffeljern på fjellet(",) kaffe og vaffler med rømme og syltetøy mmm... Også var det duket for de 17.maiske leker arrangert av Thomas... som har nedarvet sitt meget sterke konkurranseinstinkt til Gine!!! Det var jammen bra vi var langt til fjells og ingen kunne se vår snille prinsesse (kremt) Tralla la...
Bitte gjør sitt fornødne i elva!!!
Vaffelstekende radarpar... For et samarbeid:-)
Smores og favoritt tanta
Høytidelig 17.maiske leker
Karl Eddie og Hilde i kamp
Thomas og Vibeke
flaks at noe gikk hennes vei...(".)
jada jada e litt konsentrert sjø...
gjengen te mora si...
Victor

Adrian og Gine steker pølse på bål
Jenteprat ved bålet
Thomas leker med kamera...

Dagen ble avsluttet med en fantastisk grillmåltid... spiser oss dårlige hver gang (",) Neste turs måltid er allerede planlagt ned til minste detalj! Campinglivet er hærlig... hvem skulle nå tro at jeg skulle bli sånn?!?!?

Ingen kommentarer: