lørdag, oktober 16, 2010

…: HELG :…

og denne helgen står det trening trening og atter trening på tapeten! Gine er på troppssamling denne helgen og det er turning fra tidlig morgen til sen kveld, som om det ikke var nok for damen drar hun fram turnmatten når hun er hjemme også! Om 14 dager er det kretsturnstevne… spennende!

montasje-red

Vi har benyttet sjansen til litt hjemmlige syssler, selv om støvsugeren og vaskefilla er fram hver bidige dag er det noe som blir utsatt hele tiden – som feks. vindusvask! Og jødamin…nå var det sannelig på tide:-) Rydding av kjeller, loft og garage… så forferdelig kjedelig men forferdelig fornøyd med oss selv når det er gjort! Kanskje fortjener vi en øl i kveld?

Anna har arvet kosegenet fra sin mor Bitte, de to benytter enhver anledning til å ligge på ryggen i sofaen – de finner gjerne puter som de bruker til støtte under hode… og utrolig nok klarer de å legge seg til selv! Men det aller beste er visst når de kan legge seg på ryggen i fanget vårt – og Anna og Gine har en egen greie sammen… så glade i hverandre! Her er deres morgenkos i dag:

gine-treningssamling-001

Ha en alldeles fortreffelig helg videre – en hel søndag igjen før hverdagen innhenter oss!

1 kommentar:

guro sa...

Det der "ligg på ryggen å kos" genet har Enja fått fra mor Bitte å tru æ..