onsdag, oktober 13, 2010

NKK INT. UTSTILLING Hamar 2010

Lørdag var bilen pakket og klar for avgang Hamar og NKK’s Int. utstilling. Thomas sjåfør, Hilde & Vibeke knisende med champis bak i bobilen! Når vi stoppet for lunsj på Dovrefjell var første flaske tom faktisk :-) Vi har funnet vår nye favoritt, det er oss og Aune Sand! Vel – på Dovre var det duket for lunsj, kylling og fløtegratinerte poteter… og planer var egentlig å ta en hel del bilder av hundene på fjellet! Men nei da… når man drikker champis har man ikke så innmari lyst å gå på fjelltur – så Thomas luftet hundene før vi satte snuten sørover igjen. En ørliten stopp hos han samleren i Gudbrandsdalen som var med på Norges Herligste, for å si det sånn – vi dro tomhendte derfra! Skrotnisse…

Vel framme på Vikingeskipet fikk jeg kokkelere litt på egen hånd, mens Vibeke og Thomas luftet hunder… Det ble etterhvert servert Nellyvill’s Scampi/blåskjell suppe med ytterligere noen flasker champis! Vi bekket oss i seng altfor sent – og jeg angret bittert når klokken ringte neste morgen!!

Først ute av Nellyvill’ene var store lille Oliver som vant juniorklassen med CK, Frederik vant unghundklasse men ikke CK, Eros og Aslak blått. Av tisper var det kun Dropse – hun fikk en flat første i dag. I beste hannhundklasse ville dommeren se Oliver som nr. 2 med CERT :-) Johooo…. gutten har “storcertet” i boks allerede som 11 mnd. gammel jypling! Bir ble Multi Ch. Ola Odelsgutt av Hiselfoss og Bim ble Ronja som også ble champion.

Her er en liten snutt fra Beste Hannhundklasse:

Da har høsten inntatt Trøndelagen også – vi har vært bortskjemte med fantastisk flott vær med høye temperaturer… men nå er det skikkelig guffent ute! Etter jeg kom hjem fra Hamar har jeg ikke vært 100%, gårsdagen ble tilbringt på sofaen fram til jeg skulle på senvakt – og det ser ut som dagen i dag blir samme prosedyre!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Totakokkok foforor enon kokjojemompope hohygoggogeloligog toturor!!!! Lolitottot rorøvoverorakoktotigog eror vovi jojo! ;o)))
Koklolemommomeror Vovibobekoke!

Kennel Nellyvill's Blogg sa...

hohohohohohoho!!