onsdag, oktober 06, 2010

Romanser i luften…

De siste dagene har stått i romantikkens tegn! Forrige helg kom Linnea fra Doremis Kennel i Sverige på frierbesøk… Ferden gikk til Oppdal hvor “Nero” N’s Entertain You og matmor Wenche har flyttet! Gode snille Nero var skeptisk i starten om han i det hele tatt fikk lov til det der! Damene han har gått på tur med tidligere har kjeftet han huden full så da er det ikke greit for en nybegynner… men det tok ikke mange minuttene, og en liten hjelpende hånd før de hang så fint sammen (“,) Flott parring dagen etter også – så da håper vi det blir Svorske valper i desember!

montasje2

I går var det Jonas sin tur… frierbesøk fra det høge nord! De ble parret i går, dvs. parring er vel å ta i… damen er av det prippne slaget og Kathrine & Troika ble med meg på jobb i stede de – og vips så lurte vi inn en dose… og det tenker vi å gjenta  i dag også:-) Så da krysser vi fingre for valper i desember der også

montasje-parring

Vi har noen fantastiske dager nå, unormalt varmt men fryktelig til vind som ødelegger noe av opplevelsen! Til helga er det pause i elgjakta så vi kan ferdes trygt en periode igjen! En dag her gikk vi oss rett på et jaktlag som nettopp hadde tatt en elg… hundene synes blodpølene og restene etter innvoller var skumle greier!

Til helgen er det NKK Hamar, og jeg prøver så godt jeg kan å trylle fram litt pels :-) Håper på flott vær da også – kanskje det blir noen fine høst bilder fra Dovre… det er fast innslag når vi kjører Gudbrandsdalen å stoppe på Dovre for å lufte hunder!

Ingen kommentarer: