søndag, mars 06, 2011

En herlig rolig og avslappende helg er over... Vi har bare koset oss i helga - ikke no stress, ikke gå etter klokka og god mat... Helgahandelen gjorde vi ferdig mens Gine turnet på fredagkveld, det er liksom mitt mareritt hvis jeg må ut på lørdag for å handle. Lørdagmorgen startet Thomas dagen med en 1,5 mils joggetur med noen av hundene mens jeg og Gine puslet her hjemme, så når han kom hjem kl.10 var huset ferdig og hundene ferdig trimmet... deilig! Da var det bare å benke seg i sofaen med en kanne indisk chai, strikking og VM på ski:)

Lørdag kveld skulle et vennepar som er like sushigal som oss komme på sushiaften, men de måtte melde avbud en halvtime før de skulle være her... farrang er ikke til å spøke med! For å si det mildt... vi hadde NOK mat! Men når det kommer til sushi spiser jeg det mer enn gjerne dagen etter også - så i dag har vi mesket oss med rester:)




Ellers har helgen gått med til valpekos! De har som sagt fått smaken på det gode liv... dvs. løpe rundt på stue og kjøkken! Dropse og Anna er veldig populære tanter... De går det an å leke med:) Gine er superflink - hun steller så godt med dem... de ligger på dyna og sover sammen henne mens hun ser TV, flink å ta opp en og en - selv om hun har veldig forkjærlighet for tispe 2 - lilla og det ofte er hun som ligger på rygg og sover sammen henne!

Tispe1 - rød

 Tispe 4 - sølv

Sølv

Tispe 3 - rosa



Hva er vel mer naturlig på en lørdagkveld enn å se TV - her hann1... det er flere av dem som setter seg foran tv´en og følger nøye med:)

Ønsker dere en forrykende start på uken, kos dokk!

1 kommentar:

Sanna sa...

Men det där måste väl ändå vara hane 2 som tittar på TV!?!! ;-)