onsdag, mars 23, 2011

Onsdag og fotografering igjen...

Kjære vene så fort dagene går - det er jammen mettivukku dagen og det betyr valpefoto!! Skrekk og Gru... Thomas jobber sent så jeg sitter å lader batteriene til han kommer hjem! 14 hunder ligger strødd rundt omkring og det er ikke en lyd i huset - jeg kan jo ikke forstyrre med husarbeid da vel? I våken tilstand rusler valpene rundt, herjer litt med hverandre og de voksne, og tissing foregår på tena underlag som ligger på fast plass - det er de veldig flinke på! Men selvfølgelig skjer uhell... Dorthe vil ikke slutte å ta prompen da, jeg rekker aldri å hente papir for å fjerne, så det har vært lite jobb på oss i dette kullet! 

Forrige helg var huset fyllt med besøk fra fredag kveld til søndag kveld, og det er bare kjempekoselig! Valpene var utrolig slitne etter vurdering på bordet i tide og utide... og når det er ekstremt vanskelig å velge må de på bordet både 3-4 og 5 ganger i løpet av et times tid:)) Et veldig veldig jevnt kull som gjør at bare små detaljer og magefølelser rundt omkring skiller mellom favorittene! 

Lørdag var Gine bedt i bursdagsselskap - dvs. popstjernebursdag!! Her er resultatet etter mye om og men i klesskapet og sminkepungen:

























På bursdagen hadde den ene etter den andre kommet inn og fortalt hvem de var... britney spears, hanna montana og jeg husker ikke hva... Gine kom med rak rygg og sa: æ e bare mæ sjøl æ!! ho ho...


Et knippe bilder fra sist uke: 
tispe 4 - sølv

 Hann bak
 ... og foran
 Gine og Prinsessa
 Tispe 3- Rosa
Anna og tispe 6 - gull 

 Tispe 4- sølv
 Oppdretter´n sjøl med t4 sølv og h1 
 Tispe 3-rosa
 tispe 6 - gull
 Her har vi okkupert kjøkkenbenkene... husvertene våre måtte demontere frontene gitt:))

 Mamma Dorthe har masse melk ennå:)
 Fra v.: tispe 5-blå, tispe 3-rosa og tispe2 - lilla eller populært kalt prinsessa som hun lyder:))

 tispe 3-rosa

 tispe 5-blå


Og tilslutt storsjarmøren Ivers... (h2)




Ingen kommentarer: