søndag, juni 19, 2011

Alt fra Frya til å lage babyer!

Siste uken har vært preget av manglende nett tilgang... takk Gode Gud for Iphone i den tiden - ellers hadde jeg vel blitt lettere irritert tenker jeg :-) men det blir dårlig med oppdateringer uten pc da... så i dag blir et oppsamlingsheat fra Pinsehelgen på Frya til helgens opplevelser! Har mest lyst til å starte med dagens ferske nyheter men jeg skal klare å styre meg:))

I forkant av årets pinsetreff var det litt for nervepirrende dager etter min smak, vi har solgt bobilen og bestilt ny, og den nye skulle bli vår før pinse... men for å gjøre en laaang historie kort - fredag formiddag fikk vi beskjed at dessverre de rakk ikke klargjøre nybilen og jeg deppa fordi jeg hadde gledet meg til årets høydepunkt hovedspesialen på Frya! Men som sagt - historien er forkortet og det endte med at kl. halv seks på kvelden fikk vi bilen på lån for helgen med prøveskilt! Da var det å hive seg rundt å pakke og komme seg avgårde! Et annet skjær i sjøen var naturens vrede... både Østerdalen og Gudbrandsdalen var stengt pga flom! og omkjøring over Ringebufjellet/Venabygdfjellet var åpent helt til ettermiddagen - da måtte de også kaste inn (eller heller kaste UT) årene og stenge. Eneste mulighet var da over Friisveien, og vi var framme kl. 04.00! De gærne har det godt!
 Kjøkkenkroken;)

Linnsi og Ine gjenforenes etter et par mnd. De skulle begge stille men pga flommen kom ikke Ine seg fram i tide... Linnsi sjarmerte de fleste og dommeren inkludert og ble BIR valp! Superstolt oppdretter som sto på sidelinjen...


Foruten valper stilte hannhundene på lørdag og blandt Nellyvillene var det: 
Oliver som vant klassen sin med CK
Fredrik som fikk EXC og ble nr.3 i AK med CK


og nr. 3 i AUKK med CK Boris!
 og når vi har fått de flotte resultatene og i tillegg ble pappan til G-kullet beste hanne måtte vi jo feire! Her skåles det i Champis med gullduppedingser flytende rundt:)


 første frokost i nybilen;) 

Vi ble overvåket hele helgen av helikoptere... dere kan vel bare forestille dere synet til piloten: det seiler avgårde hus og låver nedover Gudbrandsdalen og midt i mellom store flomelver løper noen gærninger rundt med hunder i sin egen lille verden og enser ikke alvoret rundt seg!!

Søndag var det tispenes tur...
 Anna ble nr.2 i klassen med CK slått av sin søster Freia
Freia og Anna

 Dropse ble ikke plassert... hun skulle strengt tatt være hjemme med rykende ferske valper - men damen ville det anderledes!
 Dropsungen

Freia slo til å ble 2 beste tispe med CERT

 Nellyvill ble beste oppdretter med fra v.: Anna, Freia, Oliver og Fredrik


 Noen i Nellyvill sitt G kull var med å vant avklasse til pappa Marco...

 Midt i dette scenarioet løp vi uten å ense flomkaoset og katastrofen til mange innbyggere...

 Som alltid når vi har vært på utstilling må vi stanse på fjellet å gå en tur - her i Folldal
 Jonas, Anna, Dropse og Bitte


 I helgen var det duket for Oppdal og vi har ennå ikke fått tilbake bobilen som skal bli klargjort for oss... dvs vi måtte kjøre opp og ned både lørdag og søndag!

N´s It´s You And Me "Linnsi" slo søsteren sin N´s I Love You "Itzi" begge dager og ble BIR valp lørdag og søndag, på lørdag ble hun gruppevinner og søndag nr.2 i gruppa! Fantastisk...

Oliver ble BIR og 4 BIG på lørdag... Nero 2.bhk og Eros 4.bhk, og Anna 3.btk

 og søndag fikk Fredrik CERT, BIR og ble CHAMPION!! 2 år og 9 dager... Anna BIM


også til høydepunktet!! Helt siden vi måtte ta det tunge valget om å la William slippe har jeg sett fram til dette... Vi har i dag prøvd å lage nye Amerikabarn - Bitte ble inseminert med Williams pappa - den vakre Dillon:
 Vi mixer og trikser...

 Granulatene med Dillons godsaker varmes opp til riktig temperatur! Det er 2 stk i Norge som driver med frossen sæd og jeg jobber hos den ene!! heldiggris...;)
 Onkel Geir er klar

SÅNN... Ferdig! Da er det bare å vente og vente og vente og vente og vente!!!

Her er noen flere bilder av den forhåpentligvis kommende far:



Ingen kommentarer: