lørdag, januar 14, 2012

Ommøblering av valper

I går flyttet valpene til stua, har ennå ikke tatt av fronten og laget større område - de har ikke gitt uttrykk for at det er for liten plass ennå:) blir vel i løpet av et par dager tenker jeg... når de først runder 3 uker er det som å trykke på "PÅ" bryteren. Har delt av stua så Dropse får være alene når vi ikke er tilstede - det er flere som har lyst å delta aktivt med mating og vasking men det får vi ha litt kontroll på:) 
Nyinnflyttet... med mormor Bitte nyparret i sofaen ved siden av!

 De har fått øynene opp for litt lek - iallefall prøver de det ut sånn litt forsiktig:)

 Ser meg ikke mett på det lille fjeset her:) Supersøt...

Gutten - som skal hete Jäger er supersosial og her ligger han med Gine å ser på TV... han skal det nok bli en utfordring å bure inne i valpegrinder etterhvert tenker jeg:)

 Sosial og høylytt er også søster 2... sier klart i fra når hun mener hun skal ha mat og når hun skal ligge på puten når andre ligger der!
mens søster 1 er helt stille... sitter i bakgrunnen og bare nyter livet! legger seg ned akkurat der hun er for øyeblikket og har ennå ikke hørt en lyd fra henne... og hvem ligner hun på - JO mamman sin - hun var akkurat likedan!




Avslutter også i dag med litt tegnerier fra Gine... hun ville vise mormor hva hun laget i går mens vi spiste mat - en tegning tar ikke mange minuttene! hun søker opp på pc´en på kjøkkenet hva hun skal tegne - og sitter på stua og tegner... springer imellom for å se innimellom - imponerende!

Ingen kommentarer: