torsdag, februar 09, 2012

Opptur...ッ

For 4 uker siden hadde "gamlingene" Bitte og Kaizer (9 år) en 4 dagers hyrdestund... Bitte har som jeg har skrevet før knapt nok vært våken etter det :) Hun har vist alle typiske tegn, men det trenger jammen ikke å bety noe - de kan lure oss trill rundt! MEN... i går på Kaizers bursdag ble Bitte med på jobb og vi kunne avsløre hennes bursdagsgave til gamlekaren! Flere søte små... Da trenger vi ikke pakke valpekassen så innmari langt unna... i midten av mars kommer K-kullet til verden!  

Forrige helg hadde jeg bursdag, og som kanskje noen har fått med seg (!?!?) er jeg i overkant interessert i mat og bakst... og snilleste mannen & barn kom hjem med alle hobbykokker´s drøm - Kitchen Aid Ahhh... lykke! Og da i rosa - som også fruen har en forkjærlighet til... det er liksom hjerter og rosa det går i :)


og mens vi snakker rosa... stuen har også fått en liten oppshining mht. farger

Valpene har fått smaken på utelivet - ingen tvil om det! Her gjelder det å åpne/lukke døren rimelig kjapt - hvis ikke er det 3 stk i hver sin retning... men skal ikke klage - 3 er jo ingenting! Noe fordeler ved å være  kun 3 må man ha - og de lever fritt i huset sammen oss, de er så rolige og behagelige så! 

Tispe1

Tispe 2 hakk i hæl med moren

Store lille Jägergutt... storsjarmør!

søstrene sisters i en liten diskusjon... 

Jäger kommer for å rydde opp



ett to ett to... 



tispe2 6 uker
tispe 2

Jäger
Nellyvill´s Just A Flirt - Jäger

Tispe 1

tispe 1 - vet ikke om hun her flytter så veldig langt?? 

En liten "behind the scene" serie... Ja - jeg er hektisk i kinnene... 







Tante Anna er et yndet lekestativ - her er det tispe1 som rusker litt i leppene hennes!




Og Bestemor Bitte deler gjerne benet sitt med de små... 



Dorthe har kommet "flyttende" for en periode... og den damen har også kommet i løpetid - dvs. vi kan få det travelt på vårparten her - håper vi :o) 


Ingen kommentarer: