torsdag, februar 02, 2012

Sorg og glede går hånd i hanske...

Lenge siden jeg har vært her inne, men av og til er det noe som er viktigere... Den siste perioden har vært preget av et kjært familiemedlems siste dager sammen oss, og timene på sykehus har tappet meg helt for krefter! Og når man kommer hjem, åpner døren og 3 vidundelige vakre småtroll kommer logrende mot meg snur sorgen over til pur glede... Det går ikke å være i dårlig humør med disse rundt seg - lykkepille på 4 ben:) 

Valpene er nå snart 6 uker og har hele huset til rådighet... De er så rolige behagelige valper, i våken tilstand freser de litt rundt om, leker litt med de voksne, spiser litt og like fort som de våknet sover de igjen:)) Ikke mye til leven... Nå ønsker vi oss litt varmere vær slik at de kan oppleve verden utendørs, men det går ikke i -15 grader! 

Siste blogginnlegg handlet også om Bittes romanse... det er 3 uker siden og damen har knapt nok vært våken etter vi kom hjem! Nedenfor er hennes favorittstilling nr.1 - og sjekk det blikket! Blir ultralyd neste uke, krysser fingre og tær!


Og her er ennå mens valpene hadde valpekasse... ved enhver anledning kommet hun inn og la seg til! Her bretter hun fram puppestellet og håper valpene prøver om de virker :)


 Tispe1

 Dropse med nr.1

 Jägergutt, nr.1 og 2

 Tispe1

 Bak...

 og foran...

 Trøndelag viser seg fra sin beste side for tiden og været er upåklagelig - foruten at det er noen hakk for kaldt! Her er det Anna og Jonas som leker pinneleken
 Anna 
 Dropse og Anna
 Jonas



 Turtelduene Anna og Dropse...





 Hvilepause

 Dropse

Og tilslutt tilbake i stua igjen... her er småttisene 5 uker
 Vakker Jägergutt

 Jäger

 Jäger

 Tispe1

Tispe1

Tispe2

 Tispe2

 Søstrene sisters...


Da runder jeg av dagens bilderas med en typisk seanse her hjemme... 

1 kommentar:

Mari sa...

Så herlig det siste bildet er! :-D Bytt ut hund og mann med en marsvinflokk og tre katter, så har du leiligheten min ;-)