søndag, november 23, 2008

NKK Hamar

Sitter nå i bilen på vei hjem fra årets siste utstilling, Norsk Vinner-08. Dro ned på fredag i et forrykende snøvær, ikke så langt oppi dalen møtte vi ulykke, 4 stk fastklemt... Det er aldri moro å se slik, jeg får alltid "flashback" flere år tilbake, på vei hjem fra nettopp NKK Hamar det også, kom som en av de første til dødsulykke der begge i bilen var omkommet - det er et syn jeg aldri glemmer, den turen hjem var lang!!

Jonas var først ute, gutten er helt ute av pels men tiltross for det vant han klassen sin med CK. Zarek ble uplassert med CK i CHK og Bella flat rød... Otto, Jonas sin pappa var virkelig i støtet i helga. I JK hann, ble to sønner plasser nr.1 og 2 med CK, Jonas vant unghund, Otto selv ble 2 CHK, en datter tok cert og ble champion og en annen datter beste tispe og bim. Otto stilte avlsklasse og endte tilslutt opp som BIS avlshund. Han preger sine avkom veldig godt! Bir og 2 BIG ble Ola Odelsgutt av Hiselfoss...


Kvelden ble tilbragt sammen Hege, Hilmar, Silje og Stian - takk for en trivelig helg! På hjemtur stoppet vi på Dovre, så nydelig i sol og kaldt vintervær!


Zarek

Zarek

Jonas
Jonas og Drops

Jonas

Drops og Zarek

Drops

Drops

Drops

Drops

Drops

Drops med mamma Bitte i bakgrunn

DEN STØRSTE BRAGDEN STÅR VIBEKE, KARL EDDIE OG ADA FOR... BIS NKK HAMAR MED CA. 5 500 HUNDER STÅR DET RESPEKT AV. HIPP HURRA FOR ADA!!!















1 kommentar:

Anonym sa...

i agree your idea ! very nice blog