lørdag, november 29, 2008

Nesten innesperret...

I går ettermiddag gikk det ras rett borti veien her, en 5 meter høy stein blokkerer veien. Heldigvis er vi ikke helt blokkert fra omverden, vi har en vei ned gjennom åkrene som vi kan bruke! Men guri så nifst... dette er bare noe man leser om i avisene - det skal ikke skje i nabolaget. Får ondt i magen når jeg tenker på at Thomas og Gine kjørte forbi rett før det raste! Det er et yndet sted for trening langs landeveien her så de søkte med hunder og varmesøkende kamera for å forsikre at ingen ble tatt. I følge politiet blir veien stengt en god stund

Dagen i dag startet med en frisk tur med hundene, gradene har synket godt under 0. Hundene storkoser seg med rim i bartene! Resten av dagen må vel gå med til litt julevask, må bli ferdig med kjøkkenet så jeg får pyntet litt til i morgen - første søndag i advent! I morgen er det duket for D-kullet's siste valpeshow. Etter det tar vi juleferie mht utstilling.


D-kullet ja... Bittelille fugleungen vår, Smula, som ingen trodde skulle overleve har blitt en stor kraftig dame. Har lagt ut noen nye bilder av henne på hjemmesiden. Hun veier nå 30 kg. og det er ikke langt bak min egen Dorthe! Utrolig artig å følge henne framover. Tusen takk til Frode og Caroline som tar så godt vare på henne og broren Scott! Valpe tiden til D-kullet er snart over, de blir 9 mnd. ganske snart. Som alle valper etter Nelly tidligere er også D gjengens tilbakemeldinger veldig positive. De nye eierne forteller som trygge, glade, elskverdige og lettlærte hunder som ikke har en vond tanke i kroppen. Det er så godt å høre!


Snart er det E-kullet som er klar for utstillingsstart, 4 mnd i des. Der også er eierne over seg av begeistring, flere her er vant til andre raser men har smeltet sitt hjerte allerede til Bernerns herlige vesen. Alle er ivrige å gi tilbakemelding og det er ingenting som gleder meg mere...Avlutter med noen bilder av Dropse som har fått seg ny leke... hun er så glad for at mamman tar inn så mye dill og dall på jobb!








1 kommentar:

Anonym sa...

I like your blog