lørdag, november 08, 2008

oppsummering av uken som har gått...

Ella (Be Bop Alula) har campert sammen oss 1 uke nå, mens matmor/far er på en liten ferie. En totalt uproblematisk hund å låne, hun som alenehund til daglig, storkoser seg når hun får leke i full galopp med Bitte og Jonas... Så hun er nok sliten etter dager med lek og ikke minst være i flokk.
Onsdag, torsdag og fredag hadde jeg ferie - ahhh... så deilig - med et vidundelig høstvær har jeg hatt mange fine turer, både alene og sammen Kjellrun, Dorthe, Grynet og Abina. Det har fryst på i marka slik at hundene ikke blir skitten og det er hærlig temp. til dem! Vi må dele opp turgåingen her om dagen, først puljen med hunder som skal ha trening også "handicap" foreninga, som består av Nelly og Dropse. Nelly er under opptrening etter korsbåndoperasjoner og Drops har så innmari korte ben ennå - så hun klarer ikke gå langt (",) Men som hun gleder seg til hun kan være med på litt lengre turer, det er så moro å løpe sammen de store... og ja - så er Lille Fame med i den kategorien... undrer hvorfor :-) hun vil ikke tatt for å være hund - hun skal helst ligge i sofaen og være primadonna, og primadonnaer trenger ikke være ute - hvis de ikke vil!!
Her er noen bilder fra ukens turer:
lille Dropsungen

Ella og Bitte leker "sura"
-du har'n







Ella, Jonas, Dropse og Bitte

Bestemor Nelly og Dropse


Jonas, Nelly, Bitte, Ella og Drops

Jonas, Drops og Ella

Ella Drops og Jonas

Avslutter med et bilde av Nelly i vanntredemølla. På jobb åpner vi snart et splitter nytt rehabiliteringssenter med bla svømmebasseng, vanntredemølle og massasje! Nelly har startet opptrening i mølla etter korsbåndop. Det går så fint, vannet skvetter rundt pga den logrende halen(",) Jeg gleder meg til hun skal svømme - hun elsker å svømme ute i guds frie natur, så det går nok så det suser tenker jeg! Det spørs når jeg senker Lille Fame og Jonas ned i bassenget - kommer de noen gang til å tilgi moren tro??



Ingen kommentarer: