lørdag, desember 26, 2009

Deilige dager…

Vi er godt inne i Jula-09 og som alltid er det fantastisk å bare slappe av, gå tur, sulle rundt i nattdrakten til langt på dag, spise mat og god drikke… i hele tatt  - ikke leve etter klokken! Julaften skulle feires her hjemme med familien på begge sider på besøk. Men først startet vi dagen med en tur med hundene, så en liten gaveoppakking med Daniel som skulle feire dagen sammen pappa’n sin! kl. ett var det tradisjonen tro julegrøt hjemme hos Daniels pappa med familie… I en av pakkene var det gave til hele familien Holst Leknes – Nintendo Wii… et tv-spill utviklet for at barn ikke skal bli sittende foran tv’en og ese ut… man må røre på seg når man spiller wii, skal personen i spillet hoppe… ja da må den som spiller hoppe! Gine slo i hjæl noen timer før gjestene kom med å spille… for å si det sånn – hun måtte i dusjen! Bare se:

jula-09-031

jula-09-032

jula-09-033

jula-09-034

Feiringen gikk over all forventning når man tenker på at vi var 11 personer og 15 hunder (inkl.valper og en stk chinese crested) Pinnekjøttet som er det ultimate måltid på julaften til meg og min familie smakte fortreffelig, og vi hadde selvfølgelig hjemmelaget karamellpudding til dessert! Kvelden ble brukt til gaveoppakking, og alle var vi veldig godt fornøyde med dagen! Når man har valpekull i julen har man det iallefall ikke kjedelig ett eneste sekund, juletre, gavepapir og nisser ja… det meste er ganske så populært! Her bilder av ryddegjengen som har dratt utover et par svartsekker med papir etter gavehaugen:

ryddegjengen

ryddegjengen2

Ellers som jeg sa er juletreet populært å rive og slite i:

g-gjengen_5uker-004

Valpene har nå fått vært ute for første gang, det har vært så kaldt men nå har de fått prøvd seg i snøen et par dager, populært til noen mens noen snudde og ville inn i varmen igjen. Det tar vel ikke lang tid før de tør opp alle sammen…

hann5

hann3

hann-3

hann-5 geipe-tunge

I dag 2.juledag skulle vi egentlig på familiesammenkomst, men vi har vært våken i hele natt med omgangssyke i huset her, så vi sto elengant over middag i dag! Heldigvis er det over nå og morgendagen kan bare bli bedre :-) Da skal vi ha venner på besøk og lutefisk står på menyen… mmm!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra