mandag, desember 14, 2009

En sosial helg er over…

Fredag startet med besøksdag på skolen med juleunderholdning etterfulgt av kaffe og kaker. Skolen er fantastisk på sceneopptreden og framføring, det er de kjent for – det er en helt naturlig sak for barna å stå på en scene, ingenting er flaut. Dette er nok takket være noen ildsjeler som bruker dette aktivt i undervisningen. Thomas skulle egentlig dra etter framføringen å hente Dietmar og Gaby fra Tyskland som skulle komme å se på valper. Men det ene flyet i Tyskland var forsinket så de rakk ikke avgangen til Tr.heim. De måtte vente i 12 timer på neste avgang stakkar…

Hege og Hilmar, kennel Tiviniro kom også for å se hva Marco gutten har klart å produsere i valpekassa her… Vi har kosemosa valper, spist mat selvfølgelig og selvfølgelig hatt sene netter med litt vin ol. (“,) Paret fra Tyskland fikk servert finnbiff noe som falt i smak, og jeg har lovt lutefisk når de kommer å henter George :-) 

skolen

Gine (i grått) og resten av klassen framførte julesanger i elegant stil…

h1

over: Hann 1 som Gine kaller Adrian, oppkalt etter bestekompisen

gudrun

Tispe1 – populært kalt Gudrun :-)

gudrun2

Nedenfor en serie med “onkel” William i lek med valpene… han legger seg konsekvent ned når de kommer ut av “bingen” sin og elsker oppmerksomheten!

hann3-william

h3_william

h3-william

william

stua

 

gine_t3

Gine med lille tispe 3… et utrolig sjarmtroll som skal gjøre Kristiansander av seg…

gine-t3

I dag (søndag) har vi vært på årets juleshow til Trondheim Turnforening, Gine har turnet i flere år og nå trener hun to dager i uken. Damen har ambisjoner og iherdig innsats har gitt resultater. Moro å se – og mor får backflash fra barne-/ungdomstiden- jeg turnet også… tider det gitt :-)

gine

gine2

1 kommentar:

Sennenspranget sa...

Disse bebisene dine er jo til å spise opp! Så søte:)

Synd det ikke gikk med signatur med livewriter, kan heller ikke være noe særlig til hjelp der da jeg ikke kan noe om det:(

Ønsker dere en rikitg fin adventstid!

Klemmer