torsdag, mars 15, 2007

5 uker drektig...

Alma er nå i sin 5. uke. Hun er nå 91 cm rundt magen - totalt har hun lagt seg ut 15 cm hittil. De 2 små tror jeg ikke er så veldig små akkurat!! Det ligger ikke utenpå ribbena heller sjø:-) Hun har hatt noen dager hun har vært litt forsiktig i matfatet - men ikke nå lengre!! Nå er det ulvehungeren som råder:-) det er ikke måte på hvor frekk hun er nå det gjelder å stjele noen smuler... og itillegg får hun nå 3 måltider om dagen med valpefôr og vom! Resten av gjengen synes den biten er blodig urettferdig da. Hun er sprek og er med på daglige joggeturer med Thomas og vanlige trimturer med meg. Hun er imidlertid veeldig rolig på disse turene nå, og Thomas tar det i hennes tempo - så det store utbytte av joggingen er vel så som så til han og de andre hundene!

Bilde viser Bitte i kjent positur - ALLE 4 ben i lufta! hun er en spretten dame som elsker utelivet!

Her er Bitte i en annen kjent stilling, setter seg i sofaen og slenger seg elegant tilbake for å sovne slik!! Har alltid likt å sove i denne stillingen - ser ikke mye behagelig ut!


I helgen drar vi til Letohallen, skal stille Bitte og Zarek (Boom Bastic), Albin, Bella og Agazzi kommer også fra oss...
Vi tastes!

Ingen kommentarer: