søndag, februar 24, 2008

Bursdagsfeiring

I morgen, mandag fyller huset overhode (trur hun selv i allefall) Gine 6 år! Det ble feiret i dag med brask og bram... Fikk alt hun ønsket seg pluss litt til! klær klær og klær... OG mascara!!! og jeg kan love at det passer ikke for en ung dame som turner halve døgnet - stå på hode, stå på hendene, slå hjul, ut i spagat osv.osv blir man svett av og mascaraen ligger langt nedover kinnene (",)


Kanskje den beste gaven i dag var når marsvina Porto og Willy kom hjem fra østlandet. De har vært på utstilling sammen oppdretteren sin, oppdretterklassen han var med i ble nr.3 og kullbror til Porto fikk cert. Han selv manglet litt kinnpels for å komme til topps... Willy som var med som reisefølge deltok i agurkspisekonkurranse og ble nr. 3 - hehe...gutten sin det!

Gine og onkel Trond, som hadde kjøpt skinnjakke...

Mona, Kay og Bella har vært på farten igjen, forrige helg stilte de Bella i Fauske. Blått den ene dagen og fikk CK den andre. I helga er de i Bø og hun fikk HP (husker ikke plassering i klassen). Aslak stilte også og han ble nr. 4 i klassen sin. Skal oppdatere siden min så fort jeg får ordnings på oppdateringsprogrammet mitt!

Ingen kommentarer: