søndag, november 27, 2011

O´hellige HVITE advent!

Juhuu. . . Endelig kom snøen! Jeg elsker å sulle rundt å ordne til jul - MEN jeg må ha snø faktisk! klarer ikke få julestemning uten. . . og uten stemning ingen vasking, baking og sulling :) Det var ikke bare jeg som var glad for snøen - hundene var i ekstase når de kom ut! Hurramegrundt jenta Dropse husket faktisk på at hun har barn i magen i dag - tuslet rundt føttene våre og DET har hun aldri gjort før! 

Dropse er grunnen til at jeg kan ut i snøen her hjemme og ikke er på Lillestrøm og Norsk Vinner! Hadde meldt på Litja i junior og Dorthe som ønsker seg et cert ;) Men når Dropse gledet mamsen med babyer i magen, Dorthe som fant ut at pelsen kan vi kvitte oss med - da var valget enkelt! Jeg øsker ikke utsette Dropse for det smittepresset som er rundt om for tiden... utrolig mye kennelhoste og annet schiiit. Ikke det at hun trenger å være inne i hallen - men hun skal menge seg med de som skal i ringen likevel. Valpene er mye viktigere enn all verdens utstillingsresultat. . . 

Så helgen har vært brukt fornuftig - rundvask av kjøkken! Fy - det er kjedelig det! Skuffer og skap som fylles opp gjennom året . . . men nå er det gjort - bare alt annet igjen.

Et lite bilderas fra morgentur i SNØ - og hundene var gullende ren når de kom hjem! Først noen i sort/hvitt - Thomas hadde stilt inn kameraet på feil innstilling:)
 Jippi. . . Bitte til høyre er i superhumør 


Her har fruen nettopp tryna så det holdt - opp igjen og like blid 

 Kom meg tørrskodd over 

 Snøballer på fanene. . . Dropsungen begynner å få en søt liten babymage!

 snøballer kan godt fungere som treningsmanualer ;o)

 Dropse, Bitte, Jonas og Anna



2 kommentarer:

viviann.fjellheim@aim.com sa...

Så fine de er!

Har lest at "Dropse" er med hvalper. Lurer på og anskaffe oss en berner nemlig:-)
Er fortsatt i planleggingen, men synes det er viktig å få undersøke litt i forkant.

Anonym sa...

Ser at det har sneket seg inn en punktum som ikke skal være der. viviannfjellheim@aim.com skal det være :)