mandag, desember 06, 2010

Dogs4All & Førjulsparrings...

Siste helgen i nov. var det den store avslutningen på årets utstillingraid! Dogs 4 All på Lillestrøm er den største internationale utstillinen her i Norge med 6.500 påmeldte hunder... Antall påmeldte Bernere bekket over 100, 67 tisper og 45 hannhunder! Vi kjørte nedover på fredag etter jobb og lå utenfor hos Tonje & Robert som har Fredrik og Eros fra oss... De disket opp med deilig mat og drikke til oss, Gudrun og Mona!

Utenfor hallen lørdag morgen kjente jeg det trønderske snarsinne boblet når jeg så køen inn... men jeg måtte bare innse at de kunne jobben sin og jammen gikk det ganske radig :-) Av Nellyvill gutta var det Oliver, Fredrik og Eros som var påmeldt, Oliver ble nr.3 i et stor juniorklasse, Fredrik og Eros fikk flat rød og ikke plassert. Dropse skulle debutere i championklasse, noe hun gjorde med stor bragd - hun ble nr.1! I beste tispe klasse gikk en etter en ut og tilslutt sto vi igjen 4 stk... nervepirrende! Etter nøye vurdering og dommeren klødde seg vel og lenge i hårtustene ble vi nr.2 bak den velgående og pene Nøklebyåsen Yenna... så nære den gjeve tittelen Nordisk vinner!!! Dommeren sa at hadde Dropse hatt litt mere GO så... men for all del - vinneren er superpen! BIR ble Dropses utkårede mann Multi CH. Ola Odelsgutt av Hiselfoss og han gikk hen å ble 1BIG senere på dagen!

Hurra moder´n vi vant jo!

 Nøklebyåsen´s Yenna og NUCH Nellyvill´s Easy Joy

BTK


 Dropsungen min!



Mona & Eros - Nellyvill´s Dinner Date

 Mona & Fredrik - Nellyvill´s Fifty Fifty

 N´s Go For It "Oliver" og N´s Fifty Fifty "Fredrik"

Go For It "Oliver"

Dropses framtidige partner Multi CH. Ola Odelsgutt av Hiselfoss BIR og BIG
Vel hjemme var det bare å vente på at Dorhte skulle bli klar for en aldri så liten Sverigetur for sin utkårede Åzzie...Blodprøve ble tatt på onsdag og den sa at vi skulle dra på fredag - og akkurat DET var Jonas enig i! Så deilig å ha en hannhund som er så dyktig å si fra når tiden er inne og ikke før! Når vi kom fram i Ånge og slapp sammen turtelduene gikk det i underkant av et halvt minutt før de hang!! Det var fredag kveld, lørdag morgen halv åtte skulle vi prøve igjen og da ble det parring med en tanke tvang, så vi satte snuten hjemover igjen! Enkelt og greit! Fryktelig greit å ta en svipptur til Sverige før jul da, fikk handlet litt kjøtt og div. flytende :-) Da håper vi på valper i februar, termin er 4-5.feb og jeg har bursdag 5...


Vi har hatt 1 mnd med bitende kulde, flere dager med -20... Hundene elsker det og Thomas er ute å jogger runden sin uavhengig av været! Han ser ut som Donald Duck - han har kjøpt seg en sånn dings man har i munnen som varmer opp den kalde luften! Rønningen gård (inne i bymarka) er pyntet til jul - og det er så vakkert nå!




Slik blir man på joggetur i -20... sjekke de trendy øyevippene :-)


Ingen kommentarer: