fredag, februar 25, 2011

Bursdagfeiring

I dag fyller vår alles kjære Gine 9 år... Stor stas og hun har hatt nedtelling leeenge! I går var hun med meg når jeg skulle kamuflere noen små grå(",) og når det har seg slik at det er mormoren som er frisør da endte hun like så godt i stolen selv for å piffe opp en vinterdødt hår... ikke alle 9 åringer som striper håret sitt:)) det er første gang for henne også da... Hun ble veldig godt fornøyd, og jeg ser henne til stadighet  foran speilet, thihi...

I morrest ble hun som vi pleier på bursdager her i huset vekt med kake og "sang" på senga... 

Spent på hva pakkene inneholder
gjett om hun ble glad:)


Nero som har vært her på sexferie er her foreviget med tjukkeste slekta...

øverst fra v: Nero, Anna, Bitte, Dorthe, Dropse og Jonas... LilleFame var på jakt etter matsmuler i dette tidspunkt:)




Det er jammen godt å ha hannhunder som er bare snill i hodet sitt... Nero blir slengt inn i flokken, uten et kny fra Jonas! Han har hatt parringsbesøk i bakgården her og rett inn til Jonas der han blir vasket og hilst velkommen igjen:) Så herlig... Gutten er ferdig parret og Thomas har nå kjørt han hjemover - han og Wenche møtes på halvveien!
Nero og Jonas i skjønn forening...

Nero og Anna

Søster Dropse og Bror Nero



Kan vel ikke ha et blogginnlegg uten bilde av skjønnhetene i valpekassa... Her begynner det virkelig å bli liv og røre! Vi begynner nå å forbindes med vom, geitemelk og kos... så det er et sabla liv når de hører oss! I morra kommer de på stua:)
Liten engel har sovnet på madrasssen min...
Livet er egentlig helt OK synes hanne 2
Søskenkjærlighet




Da skal jeg sette i gang med matlaging... bursdagsselskap i kveld med tapas!

Ingen kommentarer: