søndag, februar 06, 2011

Livstegn fra kassa :-)

montasje

I natt døde tispen vi plukket ut ved keisersnitt… hun har som jeg har skrevet vært slapp og har nektet å spise… jeg har prøvd både flaske og sprøyte men hun nektert å svelge :( Hun var veldig kald på slutten og inntullet i et kashmirskjerf i halsgropen under dyna mi trakk hun sitt siste åndedrag… trist men egentlig en lettelse når det uansett ble slik. Det tar utrolig mye krefter når en valp ikke er normal, man jobber kontinuerlig med de og slapper aldri av… nå er alt fryd og gammen og de 8 som er igjen er fete griser allerede! De finner puppen og ordner alt selv :)

I dag har de fått fargebånd på seg… det var utrolig vanskelig å skille de fra hverandre og istede for å bruke unødvendig tid og krefter å finne ut hvem er hvem fikk de silkebånd i dag!

Valpene legger på seg alle sammen, deilig å slippe å bekymre seg at alt er ok. Matlysten til Dorthe er på topp igjen, ingen diare eller annet tull! Hun ligger uavbrutt i valpekassen, vi må tvinge henne til å ut å tisse.De andre hundene er veldig nyskjerrige på valperommet men de har ikke fått inn å hilse på ennå. Bitte er dypt deprimert, hun er mamma til fingerspissene og ettersom hun fikk løpetid samtidig med Dorthe skjønner hun ingenting av at Dorhte har valper og ikke hun! Hun går å skriker, leter og graver seg ned i sofaen og ser IKKE fornøyd ut! Stakkar… har så lyst på babyer!smile_confused

1 kommentar:

Anonym sa...

Nydelige små nurk :D Er selv eier av ei golden tispe, og syns det er koslig å følge bloggen din. Min neste hund blir mest sannsynlig en berner. Godt å høre at det går så bra med de 8 som er igjen :)
Else