torsdag, februar 10, 2011

Tiden flyver...

Det har gått en uke siden I gjengen ble født... man lever i en boble de første dagene etter en langvarig fødsel, null søvn og mat under selve fødselen som varer i timesvis og tiden etterpå er heller ingen dans på roser! Man sover knapt nok 1 time i gangen, men livet stopper jo ikke opp ved en valpefødsel, barn skal opp og på skole, man skal selv på jobb, de andre hundene skal ha sitt, timesvis med turn, og ikke minst - man må lese latin til neste samling som er neste helg på massasjeutdanningen :)) Yohooo... man kjenner man lever! Men det er så snedig... så døsliten man kan være - man glemmer utrolig rask og tenker at næsj... dette var ikke så ille! 


Og når man titter opp i valpekassen og ser dette:

Ja da er man solgt! Når jeg har mulighet å legge meg på madrassen ved valpekassen og sove en dupp, så ender jeg opp gang på gang å bare legge hode over kanten og nyte syne... den var den duppen! Det er noen skikkelig gromme valper som ligger der - kraftige butte hoder!



Da skal jeg svime meg videre avgårde! Dorthe har ennå ikke vært alene hjemme med valpene... synes den første uka er så skummel - lett at en valp kommer i klem! I dag går logistikken vår dårlig opp og Gine skal være valpepasser... noe jeg ikke er bekymret for ett sekund! Thomas bruker å si at han stoler mer på Gine enn på seg selv :))


Ingen kommentarer: