torsdag, februar 03, 2011

Da er vi i mål...

og gjett om vi er slitne alle i casa Nellyvill! Etter en strevsom ettermiddag, kveld og natt måtte vi tilslutt dra på klinikken - Dorthe fikk ikke sterke nok rier til å presse ut den som lå til fødsel og jeg var veldig usikker om hun var tom etter det! I bilen på vei til jobb kom en død gutt - ikke overraskende at den var død, hun hadde brukt en god stund på den! Rtg. ble tatt og jammen var det ikke 2 stk igjen... Vi gikk ut fra at de var stein død ettersom det var så mange døde valper tidligere og hun hadde vært så lenge i fødsel... keisersnitt var beste løsning og ut plukket vi ut 2 sprell levende valper - 1 gutt og 1 jente. Status er da som følger: Dorthe hadde hele 14 valper i magen, og vi sitter igjen med 9 levende... 2 hanner og 7 tisper! Yohoooo... grattis til oss sjøl :))

Grunnen til alle de døde guttene er mest sannsynlig at morkakene hadde løsnet og valpene ikke fått næring... frykelig synd men på en annen side - 14 VALPER!?!

Som iallefall andre oppdrettere skjønner, så er vi rimelig dødsliten nå og jeg orker ikke tanken på å redigere bilder for å legge ut ennå, men det kommer etterhvert i dag!

Ingen kommentarer: